Her er et menu forslag til en 3 retters nytårsmenu. Herunder er links til de forskellige opskrifter.
Alle opskrifter er beregnet til 4 personer, og er sammensat så de passer rigtig godt sammen.
Forret
Til forret skal vi have ovnbagte portobello svampe med persille-spätzle og tomatbalsamico sauce.
Det er en dejlig frisk forret med portobello svampe, skorzonerrødder m.m.
Hovedret
Hovedretten består af grillet kalvesteg med bagte rødbeder, grillede porrer og blodappelsin-vinaigrette.
Kalvehøjreb smager bare super godt og passer super godt til nytår. Her er også den helt specielle blodappelsin-vinaigrette som passer super godt til de bagte rødbeder og grillede porrer.
Dessert
Til dessert serveres en Crème Brûlée med rosenblade samt æble-chips.
De rigtig sjove æble-chips kan bruges istedet for en ske til at spise crème brûléen med. Crème Brûléen har desuden fået tilsat et ekstra pift med rosenblade.
Rigtig god appetit og et rigtig godt nytår til dig og dine nytårsgæster !!
Skriv et svar