Med færdige wok-grøntsager sparer du meget tid, og du får den variation og mængde af grøntsager som passer til dig.
4 personer
Ingredienser:
300 g Inderlår (roastbeef)
800 g wokgrøntsager
2 spsk. olie
Sauce:
3 dl tomatjuice
½ dl soya
1 spsk sukker
1 tsk. Sambal Oelek
½ spsk. dijonsennep
2 fed hvidløg.
Fremgangsmåde:
Skær kødet i strimler, og optø grøntsagerne i koldt vand og lad dem dryppe af.
Opvarm olien i en wok eller på en stor stegepande.
Kom kødet på og steg det under omrøring i et par minutter. Alt kødet skal være brunet godt.
Tilsæt grøntsagerne og steg dem med under omrøring.
Rør ingredienserne til saucen sammen, og pres hvidløgene i.
Hæld saucen i wokken og lad det hele stå og simre nogle minutter.
Smag til med salt.
Server retten med ris, eller måske en blandet salat.
Tips: Retten kan serveres med kylling eller svinekød i stedet for roastbeef.
I stedet for Samba Oelek kan der bruges chilisauce, som kan krydres med paprika og cayennepeber.
Skriv et svar