Her er opskriften på en punch med tomat, æble og ingefær. Du får ca. 2 liter med denne opskrift.
Ingredienser
1 mellemstort rødt æble (150 g)
8 cm frisk ingefær (40 g), revet fint
125 g jordbær skåret i kvarte
5 dl æblejuice
3,75 dl tomatjuice
7,5 dl tør ginger ale
Fremgangsmåde
Tag kernehuset ud af æblet, og hak æblet.
Pres ingefæren over en lille skål mellem to teskeer for at få saften ud. Kassér ingefæren.
Bland æble og jordbær i en stor kande og tilsæt ingefærsaften samt æble- og tomatjuice. Rør godt rundt.
Dæk det til, og stil det i køleskab, til det er koldt.
Tilsæt kold ginger ale lige før servering.
Du kan sagtens lave denne punch dagen i forvejen, men du bør vente med at tilsætte ginger ale til lige før serveringen.
Skriv et svar