Her er opskrifter på 3 forskellige slags sandwich, der er lige til at tage med på skovtur, på arbejde, i skole eller hvor man skal hen. De kan selvfølgelig også spises derhjemme.
Til 16 sandwiches.
Ingredienser:
8 store skiver sandwichbrød eller toastbrød
Smør
Se ingredienser til de forskellige fyld, længere nede.
Fremgangsmåde:
- Smør brødene og fordel fyldet på halvdelen af brødskiverne.
- Resten af brødskiverne lægges ovenpå de brødskiver med fyldet, så fyldet kommer i midten.
- Skær brødene igennem på skrå, så de bliver til trekanter.
Leverpostejs fyld
Ingredienser:
150 g leverpostej
2 spsk fløde
2 spsk finthakket agurk eller asier
Rør leverpostejen blød med fløde og rør agurk eller asier i.
Æggesalats fyld
3 æg
3 spsk karse
1-2 spsk mayonnaise
2 tsk sennep
Kog æggene i 10 min. og læg dem i koldt vand.
Pil herefter æggene og hak dem i små stykker.
Rør æggene sammen med karse, mayonnaise og sennep til en æggesalat.
Skinke fyld
2-3 skiver kogt skinke
1 spsk klippet purløg
2-3 spsk mayonnaise
Hak skinken i små stykker.
Bland skinkestykkerne med purløg og mayonnaise til en skinkesalat.
Skriv et svar