Her er opskriften til en frugtsalat der er velegnet til morgenmad. Opskriften rækker til 4 personer.
Ingredienser
ca. 800 g blandet frisk frugt (4-5 forskellige slags)
frøene af 6 grønne kardemommekapsler (hel kardemomme)
4-6 tsk mild honning
4 dl afdryppet yoghurt (10 %)
Sådan laver du en frugtsalat til morgenmad
Skyl og tør frugter og bær. Skræl de frugter der skal skrælles og fjern kerner, sten og stilke. Skær store frugter i mindre stykker så salaten bliver nogenlunde ensartet. Kom frugt og bær i en skål. Stød kardemommefrøene i en morter eller kværn dem. Smag yoghurten til med kardemomme og honning. Hæld blandingen over frugten og server den med det samme. Det ser fint ud hvis salaten ikke er vendt rundt.
Tips
Melon, druer, mango, appelsin, pære, papaya, hindbær, jordbær, blomme, fersken, brombær, granatæble, kiwi osv. er velegnet til frugtsalaten.
Skriv et svar