Her er en dejlig lækker kage med kokos og chokolade. Kagen kan evt. serveres med friske brombær, jordbær eller hindbær. Opskriften rækker til 4 personer. Kagerne kan med fordel bages i små forme eller som muffins / cupcakes, men kan også bages som en stor bradepande.
Ingredienser
1 spsk olie
1½ dl hvedemel
3 spsk kakaopulver
1 tsk bagepulver
6 æggeblommer
4 spsk rørsukker
Kornene fra ½ stang vanille
½ dl rismælk (eller alm. mælk)
100 g revet mørk chokolade (mindt 70% kakao)
Pynt
Evt. brombær, jordbær eller hindbær
Sådan laver du kokos-chokoladekager
Forvarm ovnen til 170 grader.
Bland olie, mel, kakaopulver og bagepulver sammen i en skål. Pisk æggeblommerne lyse og luftige med rørsukker og vanillekorn i en anden skål. Vend forsigtigt melblandingen sammen med æggemassen og tilsæt mælk og revet chokolade.
Hæld dejen i en smurt form og bag kagen på midterste rille ca. 20 min.
Mærk med en tandstikker, om kagen er gennembagt.
Skriv et svar