Her er en dejlig burger med fisk og tatarsauce. Opskriften herunder rækker til 4 personer.
Ingredienser
Tatarsauce
3 spsk mayonnaise
1 dl skyr naturel
2 tsk grovkornet sennep
75 g cornichoner eller syltede agurker
1 spsk kapers
1 lille bundt purløg
5 stilke estragon
1 lille æble
Salt og peber
Fiskefileter
8 rødspættefileter
50 g hvedemel
2 æg
Peber og evt. salt
100 g rasp
Smør og olie til stegning
Andet
4 burgerboller
½ icebergsalat
½ agurk
4 tomater
Sådan laver du en fiskeburger med tatarsauce
Rør mayonnaise, skyr og sennep sammen. Hak cornichoner, kapers, purløg og estragon og rør dem i dressingen. Skær æblet i kvarte, fjern kernehus og ksær dem i små tern. Vend det i dressingen og smag til med peber og evt. salt.
Ved først fiskefileterne i mel, så sammenpisket æg og til sidst i rasp tilsat salt og peber. Varm smør og olie på en pande og steg fiskefileterne i ca. 5 minutter på hver side, til de er sprøde.
Snit salaten fint. Skær agurk og tomater i skiver.
Lun burgerbollerne og skær dem igennem. Smør bollerne med halvdelen af tatersaucen. Fordel salaten på de underste boller. Læg agurk og lidt tomater ovenpå salaten, læg fisken ovenpå og de sidste tomater ovenpå fisken. Top med resten af tatarsaucen og læg den øverste bolle på toppen og servér med det samme.
Tip
Istedet for rødspættefileter, kan du bruge skrubber i stedet for, hvis du hellere vil det.
Skriv et svar