Her er opskriften på skinkeschnitzel med pancetta og hjemmelavet kartoffelsalat. Opskriften er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
4 skinkeschnitzler
1 tsk knust eller fintrevet ingefær
2 knsp stødt kanel
1/2 dl olivenolie
8 salvieblade
4 skiver pancetta eller lufttørret skinke
Kartoffelsalat
600 g små kogte kartofler
2 fed knust hvidløg
2 spsk hvid balsamico
4 spsk olivenolie
1 dl hakket persille
Salt og peber
4 skiver brød
2 fed knust hvidløg
Olivenolie
4 spsk ristede pinjekerner, græskarkerner og solsikkekerner
2 store håndfulde spæde salater
Tilbehør
Brød
Sådan laver du skinkeschitzel med panceetta og hjemmelavet kartoffelsalat
Læg skinkeschnitzlerne i en marinade af ingefær, kanel, olivenolie, salt og peber og lad det trække mindst 30 min. i køleskabet.
Vend kartoflerne i knust hvidløg, balsamico, olivenolie og hakket persille. Krydr med salt og peber.
Gnid brødene med knust hvidløg og dryp med lidt olivenolie. Grill brødene til de er gyldne og sprøde og skær dem i tern.
Læg et par salvieblade på hver skinkeschnitzel og læg pancettaen ovenpå.
Grill skinkeschnitzlerne 2-3 minutter på hver side. Drys kartoflerne med brødtern, kerner og salat og server salaten til kødet.
Skriv et svar