Findes der noget så godt som hjemmelavet koldskål på en sommerdag? Tror jeg ikke. Her er opskriften.
Ingredienser:
2 æg
4 spsk sukker
½ citron
1 l kærnemælk
1 banan
1 lille dåse blandet frugt
Fremgangsmåde:
- Pisk æg og sukker sammen i en skål
- Riv citronskal i og pres derefter den halve citron og hæld saften i skålen.
- Tilsæt kærnemælken.
- Skræl bananen og skær den i skiver. Kom den i kærnemælkskoldskålen sammen med den henkogte frugt – brug også væden fra dåsefrugten, det giver en god smag.
- Stil koldskålen i køleskabet til den skal serveres.
Man kan undlade at putte frugten i, men det giver lige et ekstra pift til koldskålen. Prøv det. Prøv evt. også at udskifte dåsefrugten med frisk frugt.
Skriv et svar