Kylling med champignon á la creme er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
1 poulard (kylling på ca. 1 kg)
Salt og peber
2 spsk olie
2 spsk smør
250 g champignon
3 skalotteløg
½ kop tør hvidvin
2½ dl fløde
Fremgangsmåde
Parter poularden og gnid stykkerne med salt og peber. Svits dem i olie eller smør i 15-20 minutter, uden at de tager farve. Vend dem og steg dem uden låg over svag varme i 15 minutter.
Rens champignonerne og skær dem i skiver. Hak skalotteløgene. Tag poularden op og hold den varm. Svits champignonerne i 5 minutter uden at de tager farve. Tilsæt skalotteløg og steg dem bløde over svag varme i 2 minutter. Tilsæt hvidvin og kødkraften fra stegegryden og kog det ind til halvdelen over stærk varme. Tilsæt fløde. Rør kraftigt og kog det ind til halvdelen over stærk varme.
Smag til og hæld saucen over poularden.
Skriv et svar