Lækker sommerret.
Ingredienser:
3 skinkemignoner
1 spsk olie
15 g smør
salt
peber
2½ dl hvidvin
2½ dl piskefløde
4 porrer
250 g gulerødder
3 røde peberfrugter
1 savojkål
Fremgangsmåde:
Brun kødstykkerne i smør og olie i en tykbundetgryde. Kom salt og peber på.
Hæld vinen ved og lad det koge lidt.
Tilsæt fløden og læg låg på og lad mignonerne simre ved svag varme i ca 25 min.
Gør grøntsagerne klar imens kødet steger.
Porrerne skæres i lange stykker. Gulerødderne skæres i stave, peberfrugterne skæres i tynde strimler, og savojkålen snittes fint.
Tag kødet op og lad det hvile i ca 10 min.
Jævn evt. saucen.
Kog grøntsagerne til de er møre, men stadig med lidt bid i.
Kog først gulerødder og porrer i 4-5 min tilsæt resten i og kog kun et par min.
Skær kødet i tynde skiver og server grøntsagerne i saucen til.
Server evt. kartofler til.
Skriv et svar