Her er opskriften på en suppe fra Normandiet. Opskriften er beregnet til 6 personer.
Ingredienser
60 g smør
indmad og vinger fra 2 kyllinger
Salt og peber
2 l hønsebouillon
1 lille bouquet garni
250 g grønne bønner
2 courgetter i terninger
4 små gulerødder i terninger
2 majroer i terninger
3 kartofler i terninger
1 lille stilk bladselleri
1 hakket løg
Salatblade i strimler
2 tomater
2½ dl fløde
Fremgangsmåde
Smelt halvdelen af smørret og brun indmad og vinger heri.
Tilsæt salt, peber, bouillon og bouquet garni. Bring det i kog, læg låg på og lad det småkoge i 20 minutter.
Smelt resten af smørret og svits grønsagerne, til de er næsten møre. Tilsæt kylling og bouillon og lad suppen småkoge i 1 time. Tilsæt fløde og varm det langsomt igennem.
Skriv et svar