Her er opskriften på citronkylling. Opskriften er beregnet til 4-6 personer.
Ingredienser
8 stk kyllingebryst
2/3 kop maizenamel
3 spsk vand
4 æggeblommer
Olie
6 hakkede skalotteløg
Sauce:
3 spsk marantastivelse
¼ kop sukker
2 kopper hønsebouillon
2/3 kop citronsaft
1 tsk frisk ingefær (revet)
2 tsk kinesisk soya
2 tsk tør sherry
Salt og peber
Fremgangsmåde
Sauce:
Kom marantastivelse og sukker i en gryde, spæd med bouillon og citronsaft og bring det i kog under stadig omrøring. Tilsæt ingefær, soya og sherry. Smag til og lad det snurre i 3 minutter.
Fjern skindet og udben kyllingen. Bland maizena med vand og æggeblommer. Smag til og bland det grundigt. Dyp kødet i dejen og frituresteg det, til det er mørt og gyldent.
Skær hver kyllingebryst i 3-4 stykker, læg dem på et fad og drys med hakket skalotteløg. Hæld saucen over og drys med resten af løgene.
Skriv et svar