Som det måske er dig bekendt, så blev 123kogebog.dk forleden lagt ned af en tilsyneladende marokkansk hacker. Forsiden på 123kogebog.dk blev erstattet af et muslimsk budskab, istedet for vores madopskrifter.
Heldigvis har vi backup af det hele, så det tog ikke mange timer at genskabe hele siden tilbage til sit oprindelige udseende. Vi er derfor oppe at køre igen for fulde damp.
Men vi ønsker at fejre tilbagekomsten af vores kogebogs side, med en ny opskrift. Og hvad er mere passende ved sådan en lejlighed end at komme med opskriften på en god gang danske hacke-bøffer!
Ingredienser til hackebøffer
500 g hacket oksekød
1/2 tsk salt
1 knsp peber
10 g smør
Tilbehør
Kartofler (gerne i både)
Bearnaise sovs
Kogte ærter
Sådan laver du gode danske hackebøffer
Ælt kødet, til det hænger sammen. Del det i 4 lige store portioner og form dem til bøffer, tryk dem lidt flade.
Hack bøfferne på kryds og tværs med en kniv, mens venstre hånd former dem ensartede runde. Bøfferne skal være mindst 1,5 cm høje.
Brun smørret og steg hackebøfferne ved jævn varme 3-5 min. på hver side. Drys med salt og peber.
God fornøjelse med de hackede bøffer og nyd at foråret er på vej. Velbekomme.
Skriv et svar