Denne risbudding kan spises juleaften og resten af året istedet for risalamande. Tilberedt med rismælk og sojafløde er den et godt alternativ, hvis der er mælkeallergi i familien. Opskriften er beregnet til 2 personer. Ingredienser 4 dl rismælk (eller alm. mælk) 3 3/4 dl vand 1 knsp ubleget salt 250 g jasminris 2 æggeblommer 100 […]
budding
Karamelbudding
Her er opskriften på desserten karamelbudding. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 6 dl fløde 4 æg 1 spsk sukker 3 smuttede, revne bittermandler eller 2 tsk vanillesukker Karamel af: 2 dl sukker 2 spsk kogende vand Til pynt: Flødeskum af 1-2 dl piskefløde Høvlet chokolade
Chokoladebudding
Her er en dejlig dessert: Chokoladebudding. Den er ikke svær at lave, men husk at den skal stå afkølet et stykke tid efter den er lavet, så lav den om eftermiddagen, hvis du skal bruge den om aftenen. Til 4 personer. Ingredienser: 5 blade husblas 100 g chokolade 1 spsk kakao ½ l mælk 2 […]
Debat