Her er en anderledes lasagne. I stedet for pastaplader, bruger vi her spidskål. Hermed bliver retten dejlig sund, let og spændende. Opskriften er til 4 personer Det skal du bruge Fars: 500 g hakket oksekød 2 spsk friske oreganoblade 1 fed hvidløg, finthakket 1 zittauerløg, finthakket 1 tsk groft salt peber 1 æg 1 spidskål […]
gedeost
Kartoffelpizza med rosmarin og gedeost
Her er opskriften på en kartoffelpizza med rosmarin og gedeost. Opskriften rækker til én stor pizza som rækker til 4 personer. Ingredienser 1 portion pizzadej durummel til udrulning 400 g kartofler 2 spsk olivenolie 2-3 kviste frisk rosmarin salt og peber 150 g frisk gedeost lidt god olivenolie Sådan laver du kartoffelpizza med rosmarin og […]
Salat med lun gedeost og nye kartofler
Her er en dejlig ret til sommeren. Salat med lun gedeost og nye kartofler. Retten tager ca. 30 min. at lave og den rækker til 4 personer. Ingredienser 750 g små nye kartofler Rapsolie Havsalt 200 g blandede salater (for eksempel iceberg og radicchio) 4 skiver gedeost a 100 g Olivenolie Olie-eddike-dressing 1 dl rapsolie 1/2 […]
Gedeost med rødløg og persille
Her er en dejlig lille opskrift på gedeost med rødløg og persille. Ingredienser 1 gedeost (f.eks. Robiola) Friskkværnet sort peber Olivenolie 1 rødløg 1 bdt persille Fremgangsmåde Drys peber over osten og dryp med olivenolie. Hak rødløg og persille og fordel det over osten. Lad det trække i 30 minutter.
Aspargesruller
Her er opskriften på nogle lækre aspargesruller. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 1 glas kongeasparges (store asparges, ca. 200 g drænet vægt) 400 g frisk spinat 100 g blød gedeost Salt og peber Olivenolie Tilbehør 400 g pasta 1 glas pesto alle genovese ½ dl ristet sesamfrø Pynt Cherrytomater
Debat