Denne opskrift på foreller i pakker med løg og løvstikke er beregnet til 4 personer. Ingredienser 4 friske foreller 1 løg i både 4 kviste løvstikke 50 g smør Salt og peber Kartoffelsalat 600 g kogte små kartofler 1 bdt grønne asparges i 1 cm stykker (ca. 250 g) 200 g cherrytomater 3 stilke løvstikke […]
kartoffelsalat
Skinkeschnitzel med pancetta og kartoffelsalat
Her er opskriften på skinkeschnitzel med pancetta og hjemmelavet kartoffelsalat. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 4 skinkeschnitzler 1 tsk knust eller fintrevet ingefær 2 knsp stødt kanel 1/2 dl olivenolie 8 salvieblade 4 skiver pancetta eller lufttørret skinke Kartoffelsalat 600 g små kogte kartofler 2 fed knust hvidløg 2 spsk hvid balsamico 4 […]
Frikadeller og kold kartoffelsalat
Her er en af sommerens klassikere: Frikadeller med kold kartoffelsalat. Det tager ca. 40 min. at lave denne ret, og den rækker til 4 personer. Ingredienser 1 gult løg 1 æg 4 spsk. hvedemel 4 spsk. mælk Havsalt Friskkværnet sort peber Olivenolie 750 g nye kartofler 400 g skyr eller fromage frais 1 spsk. rapsolie 2 […]
Kartoffelsalat inspireret fra Thailand
Her er opskriften på en Thailands-inspireret kartoffelsalat. Ingredienser 600 g kogte kartofler 6 forårsløg 200 g minimajs 1 rød peberfrugt 1 spsk sesamfrø Dressing ½ tsk revet ingefær 2 spsk sød chilisauce 4 spsk vand 2 sesamolie 8 spsk olivenolie 1 fed revet hvidløg 1 spsk hakket frisk koriander 3 spsk vineddike Fremgangsmåde Kartoflerne […]
Kartoffelsalat (kold eller varm)
Opskrift på både kold og varm kartoffelsalat. Vi starter med den varme, den kolde variation kan du læse om nederst. Mængden er beregnet til 4 personer. Ingredienser ½ kg kogte pillede kartofler 2½ – 3 spsk smør eller margarine 2 store løg 1½ dl mælk, fløde eller kogevand fra grønsager 1 spsk eddike Salt og […]
Kartoffelsalat med agurk og ærter
Skal I grille? Så er en af de klassiske tilbehør, kartoffelsalaten. Lav den selv og oplev hvor meget bedre det smager end de købte. Til 4 personer. Ingredienser: 10 kartofler 1 tsk salt ½ agurk 1 dl ærter 2 spsk fintklippet purløg 2 spsk finthakket persille Til dressingen: 2½ dl ymer eller ylette 1 dl […]
Debat