Her er en dejlig opskrift på nogle fyldte peberfrugter. Opskriften er beregnet til 6 personer. Ingredienser 10 rensede peberfrugter ca. 200 g lange ris 400-500 g skinke (hakket) 8 meget modne tomater 3 alm. løg ca. 150 g smør 1-2 fed hvidløg 150 g friske champignoner Salt og peber Karry Parmesanost
ris
Salat med ris, valnødder, mynte og tranebær
Her en god salat med ris, valnødder, mynte og tranebær. Den er fyldig og kan sagtens stå alene. Passer rigtig god til efteråret. Ingredienser: 2½ dl vilde ris 2 dl hakkede valnødder 2 spsk. frisk mynte 1 dl tørrede tranebær Saft af 1 citron 2 spsk. rapsolie Salt og cayennepeber
Lækre kyllingelår med ris
Denne ret tager ikke lang tid at gøre klar. Mens den er i ovnen kan du lave andre ting. De fleste børn elsker kylling, så denne ret er lige noget for dem. Til 4 personer. Ingredienser: 2 pakker kyllingeoverlår (ca. 8 stk) 250 g champignoner 75 g smør 2 tsk groft salt 1 tsk peber […]
Koteletter i fad
Koteletter i fad kræver ikke det store at lave. Det kan de fleste lave. Servér det med løse ris og flütes til og du har et lille festmåltid til dagligdagen her. Til 2 personer. Ingredienser: 4 små koteletter eller 2 store ½kg tomater 1 dåse majs (eller 1 pose frosne ca. 300g) 2 dl fløde […]
Kinesisk ristaffel
Her er en kinesisk risret der er forholdsvis nem at lave. Til 4 personer. Ingredienser: ½kg magert svinekød (fra skinke eller bov) 3 porrer 1 grøn peberfrugt ½dl vindruekerneolie 2spsk kinesisk soja ½liter vand 1 bouillonterning 250g grønne ærter 1 tsk salt 1 tsk peber 250g bønnespirer Tilbehør: Løse ris 2 skivende bananer 1 dl […]
Rissalat med rejer
Lækker frisk sommersalat. Ingredienser: 2 dl ris 4 dl vand 1 tsk salt 1 dl hakket krydderurter (f.eks. purløg, persille og dild) 2 Forårsløg (Snittet fint) 200 g ærter 200 g rejer
Debat