Her er en dejlig opskrift på nogle chokolademarengs med jordbær. Du får ca. 20 dobbelte kager med denne opskrift.
Ingredienser
Dej
1 æggehvide
250 g flormelis
2 spsk kakao
1 tsk vand
Fyld
5 dl piskefløde
Lidt sukker
200 g friske jorrdbær
Fremgangsmåde
Ælt æggehviden med flormelis, kakao og vand. Del dejen i 2 lange stykker, der hver skæres i 200 stykker. Tryk dem flade på en bageplade med bagepapir, de skal være ca. 6 cm i diameter og 1½ cm tykke. Bag dem på næstnederste ovnrille ved 125 grader i ca. 25 minutter.
Pisk fløden og smag den til med lidt sukker. Tag en fjerdedel af flødeskummet fra til pynt. Skær jordbærrene i skiver, men gem 10 til pynt. Vend jordbærskiverne i flødeskummet og læg marengsene sammen.
Pynt med en klat flødeskum og et halvt jordbær.
Skriv et svar