En lækker opskrift på en chokoladekage med kokos, inklusiv glasur og kokos drys.
Ingredienser:
200 g margarine
2½ dl sukker
3 æg
3 dl mel
1 dl kokosmel
1 dl kakao
2 tsk bagepulver
2 dl mælk
Til glasur:
1 dl flormelis
2 spsk kakao
2 spsk vand
½ dl kokosmel
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Tag margarinen ud af køleskabet i god tid, så det bliver blødt. Rør margarinen sammen med sukkeret.
- Rør æggene i, ét ad gangen.
- Kom mel, kokosmel, kakao og bagepulver i en anden skål, og bland det sammen. Kom blandingen i æggemassen lidt efter lidt.
- Rør mælken i til sidst.
- Smør en bradepande (ikke for stor). Hæld dejen i bradepanden og fordel den godt. Bag kagen i midten af ovnen i 35-40 minutter.
- Lad herefter kagen stå og køle helt af. Nu skal vi lave glasuren.
- Kom flormelis og kakao i en skål og bland det godt. Rør vandet i lidt ad gangen, til glasuren ikke klumper.
- Kom glasuren over kagen med en paletkniv eller ske. Drys med kokosmel til sidst.
Skriv et svar