Her finder du opskriften til Eclairs med mokkacreme. Opskriften giver ca. 15 kager.
Ingredienser
3 dl vand
100 g smør
2 dl hvedemel
3 æg
Til mokkefløde:
3 dl piskefløde
2 spsk flormelis
3 tsk pulverkaffe
Til glasur:
2 dl flormelis
2 spsk vand
1 tsk kakao
Fremgangsmåde
Varm ovnen op til 200 grader.
Kog vand og smør i en tykbundet gryde. Tilsæt mel og rør til dejen slipper bund og sider. Tag gryden fra varmen og kom æggene i, et ad gangen, under kraftig omrøring.
Sæt dejen på en smurt bageplade i 8-10 cm lange stykker. Bag på midterste rille i ovnen ca. 25 minutter. Åbn ikke ovndøren under bagningen.
Lad bakkelserne køle af.
Smag kold fløde til med flormelis og pulverkaffe og pisk den til et stift skum.
Skær et låg af bakkelserne og fyld dem med mokkafløden lige før serveringen.
Rør flormelis og vand sammen og smag til med kakao.
Fordel glasuren over bakkelserne.
Skriv et svar