Her er en dejlig opskrift på en frugtdrøm kage, med masser af bær på en bund med mazarin på, krydret med lidt smeltet ribsgele på toppen.
Ingredienser
Bund
150 g smør
250 g mel
50 g sukker
2 spsk vand
Mazarinmasse
200 g marcipan
200 g mel
200 g smør
200 g sukker
4 æg
Bær og pynt
100 g mørk chokolade
300 g friske eller frosne bær
1 lille glas ribsgele
Fremgangsmåde
Bund: Smørret blandes med mel og sukker til det er fint smuldret i masse og samles med vandet. Bages i tærteform ved 200 grader i 10 minutter.
Mazarinmasse: Imens blandes marcipan, mel, sukker, æg og smør til mazarinmassen. Dette lægges ovenpå kagen når den er bagt 10 minutter og bages yderligere i 20-25 minutter, til den er lysebrun.
Top: Chokoladen lægges på den varme kage og kan så smøres ud, når den er smeltet. Kagen pyntes med bær og evt. et lag smeltet ribsgele.
Skriv et svar