Her er en opskrift på pandekager fyldt med asparges. Du får 12 fyldte pandekager med denne opskrift.
Selve dejen til pandekagerne, laver du med denne grundopskrift på pandekager.
Ingredienser
800 g asparges (rensede)
50 g smør (plus ekstra til fadet)
1½ dl piskefløde
50 g friskrevet parmesan
Salt
Fremgangsmåde
Kog aspargesene i letsaltet vand i 15 minutter, hæld vandet fra og hak dem groft.
Smelt halvdelen af smørret i en stor stegepande, tilsæt asparges og steg over lav varme og under omrøring i 5 minutter.
Varm ovnen op til 200 grader og smør et ovnfast fad. Pensl pandekagerne med noget af fløden, drys halvdelen af parmesanen over, læg aspargesene ovenpå og rul sammen. Arranger dem i et enkelt lag i fadet. Hæld resten af fløden ved, læg smørklatter på og drys resten af parmesanen over.
Bag pandekagerne i ovnen i 10 minutter til de er gyldne og boblende.
Tag fadet ud af ovnen og skær hver pandekage ud i 3-4 stykker, inden de serveres.
Du kan se flere opskrifter på pandekager her.
Skriv et svar