Her er en dejlig opskrift på nogle fyldte pandekager med champignon. Du får 12 fyldte pandekager med denne opskrift.
Selve pandekagerne laver du med denne grundopskrift på pandekager.
Ingredienser
50 g smør (plus ekstra til fadet)
100 g champignoner (skåret i tynde skiver)
1 spsk friskhakket bredbladet persille
½ dl brandy eller cognac
1 portion bechamelsauce
3 spsk friskrevet parmesan
Salt og peber
Fremgangsmåde
Varm ovnen op til 200 grader. Smør et ovnfast fad.
Smelt halvdelen af smørret i en stegepande. Tilsæt de fintskårne champignoner og steg over lav varme og under omrøring i 5 minutter.
Tilsæt persille, krydr med salt og peber, dryp med brandy og steg videre i 3-4 minutter, til væsken er fordampet.
Smør 1 spsk bechamelsauce på hver pandekage, læg 1 spsk champignoner ovenpå og rul sammen.
Arranger dem i et enkelt lag i fadet, hæld resten af bechamelsaucen over, drys med parmesanosten og læg smørklatter øverst af resten af smørret.
Bag pandekagerne i 10-15 minutter.
Her kan du se flere opskrifter på pandekager.
Skriv et svar