Dette er en sval og elegant, som bliver en perfekt afslutning på en festlig middag.
Ingredienser:
3 dl smuldrede grahamskiks
½ dl hakkede pecannødder
3 spsk smeltet margarine
3 spsk honning
1 dl ferskenjuice eller appelsinjuice
4 blade gelatine
3 store pillede ferskner, helst friske
½ dl farin
1 spsk friskpresset citronsaft
1 spsk vanillesukker
2 dl youghurt smagt til med vanille
2 dl hytteost
Fremgangsmåde:
Bland knuste grahamskiks med hakkede pecannødder, margarine og honning.
Tryk dejen ud i bunden af en spring form ca 22 cm.
Opvarm fersken eller appelsinjuice i en gryde tilsæt udblødt gelatine. lad det køle af.
Skær fersknerne i skiver, bring ferskenskiver, farin og citronsaft i kog.
Lad det simre i ca. 5 min eller til fersknerne er møre.
Rør vanillesukker i. Læg halvdelen af fersknerne i en skål og stil den til side.
Hak let resten af fersknerne i en foodprocessor eller i en blender.
Tilsæt youghurt, hytteost og juicen med gelatine. Kør det hele sammen til en glat creme.
Læg de gemte ferskner på kagebunden. hæld youghurt massen over og afkøl i 3 timer.
Skriv et svar