Super lækker dessert, der vil være oplagt til de lyse sommeraftener.
Til 6 Personer
Ingredienser:
125 g hvid chokolade
1 pasteuriseret æg
1/4 L piskefløde
1 tsk Vaniliesukker
250 g jordbær (der kan bruges bær efter eget ønske)
½ dl hyldeblomstsaft
Friske mynteblade
Fremgangsmåde:
Smelt 100 g af chokoladen over et vandbad og hak resten af chokoladen fint.
Chokoladen køles lidt af og derefter piskes ægget i.
Pisk fløden sammen med vanilie sukkeret og vend det i chokolade/ægge-blandingen sammen med den hakkede chokolade.
Hæld chokolademoussen i glas og stil dem i køleskabet tildækket med film. Det skal stå i mindst 5 timer- gerne natten over.
Lad bærrene trække i hyldeblomstsaften mindst en time, og derefter pyntes hvert glas med bær og mynte.
Skriv et svar