Her er en sundere udgave af den populære regnbue is. Desserten rækker til 2 personer.
Ingredienser
Kakao-is
2 dl sojakakaomælk (eller alm. kakaomælk)
3 bananer
Hindbær-is
1 dl skummetmælk (eller rismælk)
10 hindbær
Topping
1 dl skummetmælk (eller piskefløde)
Pynt
1 tsk vanillepulver
Revet skal af økologisk appelsin
4 tynde strimler sort vanille
Sådan laver du en regnbuedessert
Blend kakaomælk og bananer til flydende blanding. Fordel det i 2 portionsskåle og stil skålene i fryseren i ca. 30 min. til isen er frosset. Tag skålene ud af fryseren.
Blend mælk med hindbær og hæld det oven i kakaoblandingen i portionsskålene og stil dem i fryseren i yderligere 30 minutter. Tag skålene ud.
Pisk skummetmælken skummende og fordel skummet øverst i skålene (alternativt kan du piske almindelig fløde til flødeskum og lægge på toppen ved serveringen).
Pynt desserterne med et drys vanillepulver, strimler af vanillestang og revet appelsinskal.
Skriv et svar