Denne amerikanske bryllupspunch er beregnet til ca. 25 personer.
Ingredienser
12 stykker hugget sukker
2 dl cognac
2 dl orange likør
½ kg friske jordbær eller ½ kg grønne druer
3 flasker apolinaris
6 flasker tør champagne
Isblok (eller isterninger efter behov)
6 appelsiner i skiver
Fremgangsmåde
Stil champagne og apolinaris til afkøling.
Læg det huggede sukker i en punchebowle (eller andet tilsvarende).
Hæld cognac og orange likør over.
Lad det stå og trække et kvarter.
Skyl jordbærrene. De skal eventuelt halveres, hvis de er for store.
Hvis man bruger druer, skal de vaskes, halveres og alle kærner skal fjernes.
Læg frugten ned i bowlen og vend den forsigtigt i lagen.
Lige før serveringen lægger man en stor firkant is (ca. 1 liter) eller en pyntet isring (brug en randform og frys vandet i den) ned i bowlen og fylder op med apolinaris og champagne.
Punchen skal serveres straks, i store glas. Læg en hel skive appelsin i hvert glas og sørg for, at der også kommer jordbær eller druer i.
Skriv et svar