Her er opskriften på en frugtpunch med brus. Punchen består af appelsin, passionsfrugt, ananas, jordbær og æbler m.m. Du får ca. 6,5 liter med denne opskrift.
Ingredienser
2 l appelsin- og passionsfrugtjuice
8,5 dl usødet ananasjuice
250 g jordbær (hakket)
0,6 dl passionsfrugtkød
2 mellemstore røde æbler (300 g) hakket
2 mellemstore appelsiner (360 g) skrællet og hakket
1,25 l citronsodavand
1,25 l danskvand
7,5 dl ingefærøl
Friske myntekviste
Fremgangsmåde
Bland appelsin- og passionsfrugtjuice, ananasjuice og frugt i en stor skål.
Rør resten af ingredienserne i lige inden servering.
Serveres kold.
Afkøl evt. alle ingredienserne i køleskab, før du laver punchen. Juice og frugt kan blandes i god tid, men de brusende ingredienser skal først i lige inden servering.
Skriv et svar