Sæt ekstra præg på julefrokosten med hjemmelavede karrysild. Her er opskriften til 4 personer.
Ingredienser
2 spsk god mayonnaise
1 spsk dijonsennep
2 spsk cremefraiche 38%
3/4 spsk mild karry
1/4 tsk fint knuste korianderfrø
1/4 tsk fint knuste sennepsfrø
1½ spsk lage fra sildene
1 lille løg
2 små syltede agurker
1 spsk kapers
4-5 marinerede sildefileter
½ coxorange æble (kan udelades)
salt og peber
evt. lidt sukker
1 rødløg
evt. dild eller purløg
Fremgangsmåde
Rør mayonnaise, sennep, cremefraiche, karry, koriander, sennepsfrø og sildelage sammen til en dressing.
Hak løg og agurker meget fint og rør dem sammen med kapersene.
Tag sildene op af lagen, drup dem godt af på køkkenrulle og skær dem i brede strimler.
Skær æblet i terninger og vend dem og sildene i dressingen.
Vent 10 minutter og smag til med salt, peber og evt. lidt sukker.
Lad karrysildene trække mindst et par timer, før de serveres med fintsnittet rødløg og dild eller purløg på toppen.
Skriv et svar