Her er en god opskrift og fremgangsmåde, så vi kan lave vores egne støbninger af chokolade. Du får ca. 30 stk. færdigstøbte chokolader.
Ingredienser
200 g lys chokolade
200 g mørk chokolade
Siliconeforme til at støbe i
Fremgangsmåde
Hak begge slags chokolade med skarp kniv på hver sit skærebræt. Lav to vandbade eller brug en chokoladesmelter.
Kom 2/3 af den lyse chokolade i en skål og tilsvarende med den mørke. Smelt begge chokolader til en temperatur der føles som “behageligt badevand” eller lidt varmere.
Tag af varmen og kom den resterende chokolade i de to respektive skåle. Lad dem stå lidt og fyld dem så i formene, der bankes let mod bordet, så der ikke er luftbobler i chokolademassen.
Lad dem stivne i et køligt rum i 3-4 timer og vend dem ud.
Opbevares køligt og tørt.
Skriv et svar