Her er opskriften på en marcipanroulade med hindbærtrøffel. Skåret i skiver er det et rigtigt godt stykke konfekt til jul.
Ingredienser
400 g marcipan
100 g lys chokolade
½ dl purerede hindbær (fra frost)
½ dl sukker
25 g usaltet smør
Overtræk
150 g mørk chokolade
Nødder og guldstøv
Fremgangsmåde
Blend hindbærrene og kom sukker i. Bring dem i kog og hak den lyse chokolade fint. Rør det forsigtigt sammen, så den varme masse kan smelte chokoladen, uden at opvarme den mere end højst nødvendigt (brug hastige små omrøringer). Rør smørret i, så det også smelter.
Rul marcipanen ud til et rektangel på 15 x 20 cm og smør hindbærtrøflen på. Rul til en roulade. Stil det koldt.
Overtræk med tempereret mørk chokolade og drys med nødder og guldstøv.
Skriv et svar