Denne opskrift er med fiskefileter, salat, ærter og tomater. Opskriften laves på ca. 40 min. og rækker til 4 personer.
Ingredienser
8 fiskefileter (f.eks. rødspætter)
Mælk
Speltrasp, rugmel eller speltmel
Havsalt
Friskkværnet sort peber
Olivenolie
1 grøn krølsalat
200 g friskbælgede ærter eller frosne ekstrafine ærter
1 bk. cherrytomater
Cremet dressing
4 spsk. skyr eller fromage frais
2 spsk. piskefløde
2 spsk. citronsaft
Et anstrøg lyst rørsukker
Tilbehør
Kogte, nye kartofler
Fremgangsmåde
Dup fisken tør. Vend den først i mælk og herefter i rasp eller mel, krydret med salt og peber. Steg fisken gylden ved middelvarme i olivenolie på en sliplet-pande.
Skyl og tør salaten. Pisk dressingen manuelt, og smag den til. Dressingen skal ikke være sød, den skal være syrlig, afrundet med sødme.
Vend salaten med dressingen, og læg ærter og tomater over.
Skriv et svar