Denne pebersauce med rejer smager rigtig godt. Serveres med kartofler og broccoli til. Retten passer til 4 personer.
Ingredienser
2 grønne peberfrugter
4 forårsløg
2½ dl fløde
2 dl grønsagsbouillon
2 spsk koncentreret tomatpuré
salt og peber
1 tsk paprika
Lys saucejævner
400-450 g frosne store rejer (optøede)
Aspargeskartofler og broccoli
Fremgangsmåde
Gør grønsagerne i stand og skær lidt af peberfrugterne i strimler til pynt, mens resten skæres i tern.
Skær forårsløgene i ringe.
Bland fløden med bouillon og bring det i kog, mens du rører for at forhindre fløden i at skille.
Rør tomatpuréen i og smag til med salt, peber og paprika.
Tilsæt de snittede grønsager og lad saucen simre i ca. 5 minutter.
Jævn den så med saucejævner og vend rejerne i.
Lad dem blive gennemvarme og anret dem i deres sauice i en varm skål.
Pynt med peberfrugtstrimlerne.
Serveres sammen med nykogte kartofler og broccolibuketter til.
Skriv et svar