Her er opskriften på gorgonzola-bøffer, som du kan lave til hverdag. Opskriften er beregnet til 4-6 personer.
Ingredienser
3/4 kg hakket oksekød
½ kg hakket svinekød
1 dl vand
Salt
Friskmalet sort peber
Sarepta (sennepspulver)
4-6 skiver gorgonzola
Smør til stegning
Fremgangsmåde
Kødet æltes godt igennem med vandet, lidt efter lidt, til en fast fars, der smages til med krydderierne og stilles køligt ca. ½ time inden stegningen.
Farsen formes som lidt tykke hakkebøffer og brunes i rigeligt nøddebrunt smør på begge sider. En skive gorgonzola lægges på hver bøf, hæld en lille smule vand ved, læg låg på panden og lad bøfferne småstege ved meget svagt blus i 8-10 minutter alt efter tykkelsen.
Server med pommes frites og blandet salat.
Skriv et svar