Gullasch er godt. Her er en opskrift på gullasch med medisterpølse. Opskriften er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
200 g kogt medisterplse
200 g flæskefars
1 syltet agurk
2 tomater
2 skalotteløg
1 ps skysauce
2½ dl bouillon
4 spsk fløde
Tomatpuré
Fremgangsmåde
Skær pølsen i centimeterstore terninger. Striml agurken, skær tomaterne i både og hak skalotteløgene fint. Lav saucen efter anvisningen på posen. Varm bouillonen op i en gryde. Form farsen til små kødboller. Læg dem direkte i bouillonen og lad dem koge ca. 5 minutter.
Kom dem i saucen sammen med pølseterningerne, agurkestrimler, tomatbåde og løg.
Varm det hele godt igennem. Rund af med fløde og smag til med tomatpuré.
Serveres med kartoffelmos eller løse ris.
Skriv et svar