Her er opskriften på koteletter Osso Bucco. Opskriften er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
4 tykke svinekoteletter
30 g smør
2 gulerødder
2 løg
2 stængler bladselleri
1 spsk mel
1 dl hvidvin eller vand
1 ds flåede tomater (400 g)
Salt og peber
½ tsk timian
2 tsk revet citronskal
2-3 spsk hakket persille
Fremgangsmåde
Brun koteletterne på en pande i halvdelen af smørret. Tag dem af panden og drys med salt og peber.
Rens grønsagerne og skær dem i små terninger. Svits dem på panden i resten af smørret. Drys melet over og spæd med vin eller vand. Tilsæt tomater og smag til med salt, peber og timian.
Læg koteletterne i saucen, kom låg på panden og lad koteletterne simre i 15 minutter, til de er møre. Drys koteletterne med revet citronskal og persille og server f.eks. løse ris til.
Skriv et svar