Her er opskriften til pølse-stroganoff som du kan lave til hverdag. Retten er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
400 g medisterpølse (kogt)
2 løg
1 syltet agurk
100 g champignoner
2 spsk olie
2 spsk tomatpuré
½ tsk sennepspulver
2 dl fløde
Salt og peber
Fremgangsmåde
Tag skindet af pølsen og skær den i strimler. Pil og hak løgene, striml agurken. Rens champignonerne og skær dem i fire stykker.
Varm olien i en pande. Brun pølse og løg let, tilsæt champignoner og agurk og lad det stege med et par minutter.
Kom med tomatpuré blandet med sennepspulver i, rør rundt, spæd med fløde og lad saucen koge nogle minutter. Smag til med salt og peber.
Serveres med løse ris eller spaghetti, eller bare brød og en grøn salat.
Fløden kan erstattes med creme fraiche. Det komes i, i sidste øjeblik og må ikke koge.
Skriv et svar