Fyld kyllingebryst fileter med osten Danablue. Det smager rigtig godt. Opskriften her er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
4 stk kyllingebryst uden skind og ben
250 g Danablue
Mel
Salt og peber
60 g smør
1 spsk olie
Sauce:
1 spsk smør
3 spsk mel
1 kop hønsebouillon
2½ spsk mel
1 kop portvin eller Madeira
2½ spsk fløde
Fremgangsmåde
Sauce:
Smelt smørret, rør melet i og lad det snurre i 2 minutter. Tag det af varmen og spæd med bouillon og mælk. Bring det i kog og lad det snurre i 2 minutter under omrøring. Smag til.
Skær en lomme i hvert kyllingebryst. Rør osten, til den er blød og fyld den i kyllingebrystet. Luk med tandstikkere. Vend dem i mel. Steg kyllingekødet i smør og olie ved jævn varme i 5 minutter og vend dem. Tilsæt saucen og portvin eller madeira og lad det snurre, til saucen er kogt ind med 1/3. Tilsæt fløde og kog det igennem i 2 minutter. Server straks med smørvendte ærter, karotter og nye kartofler.
Skriv et svar