Du kan med denne opskrift lave citronkylling i gryden. Opskriften er beregnet til 4-6 personer.
Ingredienser
1 kylling (ca. 1 kg)
2 spsk kinesisk soya
1 spsk tør sherry
1 kop citronsaft
2 tsk sukker
3 spsk olie
3 tynde skiver ingefær
1 fed hvidløg
1 spsk maizenamel
2-3 spsk vand
1 citron i tynde skiver
1 lille bundt persille
1 lille rød chili
Fremgangsmåde
Parter kyllingen. Bland soya, sherry og citronsaft og sukker og mariner kyllingen i 30 minutter. Tag den op og stil marinaden til side. Brun kyllingen i 3 minutter på hver side i olie tilsat ingefær og hvidløg. Tilsæt marinaden, læg låg på og steg den 20-30 minutter. Rør af og til. Lige før kyllingen er mør, blandes maizena med vand og røres i saucen, så den jævner.
Pynt med citronskiver, persille og rød chili.
Server med løse ris.
Skriv et svar