Her er en kinesisk kyllingeret. Opskriften er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
4 tørrede kinesiske champignon
1 løg
3 stilke bladselleri
1 rød peber
2,5 cm frisk ingefær
4 stk kyllingebryst
Olie
220 g vandkastanier (dåse)
250 g bønnespirer
1 tsk maizenamel
¾ kop hønsebouillon
1 tsk hummersauce
2 tsk tør sherry
Fremgangsmåde
Sæt champignonerne i blød i vand i 30 minutter. Skær løget i kvarte og pil det fra hinanden, skær selleri, rød peber og ingefær i strimler.
Fjern skind og ben fra kyllingebrystet og skær det i terninger. Svits kødet under omrøring i olie, til det er mørt. Lad den dryppe af på fedtsugende papir.
Vrid de udblødte champignoner, skær stokken af og skær dem midt over. Hæld 3 spsk olie på en pande og kom de strimlede grønsager, ingefær, vandkastanier og bønnespirer i. Vend dem let. Bland maizena med en smule bouillon og hæld det over sammen med kyllingen og resten af ingredienserne.
Steg det under omrøring over stærk varme, til grønsagerne er møre, men faste.
Server straks med løse ris.
Skriv et svar