Her er en god opskrift på kylling med stegte nudler og grønsager. Opskriften er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
250 g friske nudler
Olie
2 stk kyllingebryst uden skind og ben
100 g rejer
1 fed hvidløg
Bambusskud i strimler
6 tørrede champignon
1 kop grønsager (selleri, kål, bønner) i meget tynde strimler
½ kop bouillon
½ tsk maizenamel
1 spsk kinesisk soya
Fremgangsmåde
Del nudlerne i 4 portioner og frituresteg dem i varm olie, til de er gyldne. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir (f.eks. køkkenrulle).
Skær kyllingekødet i meget tynde strimler. Steg kylling, rejer og hvidløg i 1spsk olie under stadig omrøring. Smag til med salt og peber.
Tilsæt bambusskud, de udblødte champignoner i skiver og grønsagerne og svits dem i 5 minutter under stadig omrøring.
Bland bouillon med maizena og kinesisk soya og hæld det over. Lad det snurre i 5 minutter. Læg nudlerne på en tallerken og hæld kyllingen over.
Server straks.
Skriv et svar