Denne wokret får sit orientalske touch af krydringen.
Ingredienser:
400 g mørbrad
1 spsk kinesisk soya
1 tsk stødt ingefær
1/3 tsk cayennepeber
½ tsk sort peber
2 løg
1 rød, 1 gul og 1 grøn peberfrugt
1 tsk sesam olie
2 dl hønsebouillon
3 spsk hoisinsauce eller chili sauce
1 spsk maizenamel
Fremgangsmåde:
Bland soya, ingefær, cayennepeber og sort peber i en skål.
Striml mørbraden og vend den i blandingen.
Lad det hele trække i køleskabet ca 15 min.
Pil og hak løgene. Rens peberfrugterne og skær dem i strimler.
Opvarm olien i en wok eller på en stor stegepande.
Læg løg og peberfrugt på. steg under høj varme og under omrøring ca 5 min.
Tag kødet op af marinaden og tør det let emd køkkenrulle.
Steg kødet sammen med grøntsagerne, til det er gennemstegt.
Bland bouillon, hoisinsauce og maizena i en skål. Hæld blandingen i wokken under omrøring.
Lad væsken jævne og blive godt varm.
Server straks evt med ris og brød til.
Skriv et svar