Lækkerbisken for sildeelskere.
Sennepssild
Ingredienser:
600 g sildefileter
2 løg
1 spsk margarine
1 tsk salt
hakket dild og persille
1 dl fløde
2-3 spsk sennep
Fremgangsmåde:
Hak løgene og svits dem 2-3 min i margarinen.Fordel dem i et smurt fad. Drys salt, dild og persille på sildefileterne. Rul fileterne sammen og læg dem oven på løgene.
Bland fløde og sennep og hæld det over sildene.
Sæt det hele i ovnen ved 225 grader i ca 20 min.
Grøn mos:
Ingredienser:
8 store kartofler
125 g broccoli
ca. 2 dl letmælk
salt og hvid peber
Fremgangsmåde:
Kog kartofler og broccolien til det er mørt. Hæld vandet fra.
Mos kartofler og broccoli spæd med mælk og pisk det til det har en blød konsistens. Smag til med salt og hvid peber.
Tips: Sennepssild og den grønne mos kan serveres med revne gulerødder.
Skriv et svar