Her er en dejlig tomatsuppe lavet på solmodne tomater, som giver en god smag i suppen. Suppen smager godt både kold og varm. Opskriften rækker til 4 personer.
Ingredienser
750 g solmodne tomater
1 lille løg
1 rød peberfrugt
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
1-2 tsk paprika
8 dl bouillon
Gremoulata
1 bundt persille
1 fed hvidløg
Citron
Karrysticks
4 skiver groft sandwichbrød
2 spsk olivenolie
1 tsk karry
Tilbehør
1 dl creme fraiche
Sådan laver du tomatsuppe med gremoulata og karrysticks
Hak tomater, løg og peberfrugt fint. Varm olien i en gryde og svits tomater, løg og peberfrugt et par minutter til tomaterne føles møre. Tilsæt presset hvidløg, paprika og bouillon og lad tomaterne simre i ca. 8 minutter. Blend suppen og smag til med salt og peber.
Skyl persillen og slyng den tør. Hak persillen fint og vend med presset hvidløg og revet citronskal.
Tænd ovnen på 200 grader. Skær brødet i sticks. Bland olie med karry. Læg brødene på en bageplade med bagepapir og dryp olien over. Rist brødene i ovnen i ca. 6 minutter til de er gyldne.
Servér suppen med gremoulata, creme fraiche og karrysticks.
Skriv et svar