Dette er en let ret til børnenes madpakke. Det kan også hurtigt bruges derhjemme når børnene har kammerater på besøg.
Til 4 personer
Ingredienser:
4 store sesamboller
Smør
1 dåse tunfisk naturel
4 salatblade
2 æg
2 tomater
bønnespirer eller lucernespirer
Fremgangsmåde:
Sesambollerne skæres over smør dem. Istedet for almindelig smør kan også bruges miracel whip f.eks.
Åbn dåsen med tunfisk og hæld lagen fra.
På de underste sesambolle skiver, ligger du et salatblad, og bagefter skal tunfisken ligges herpå også. Fordel tunfisken ligeligt på alle boller.
Æggene skal koges så de er hårdkogte. Sæt vand i en gryde og varm vandet op til det koger. Herefter putter du æggene i og lader det koge i 9 min.
Når æggene er kogt, skyller du dem under koldt vand og piller skallen af.
Skær æggene i skiver med en æggedeler.
Skyl tomaterne og skær dem i skiver.
Nu ligges æg- og tomatskiver ovenpå tunfisken i bollerne.
Til sidst drysser du med bønnespirer og slutter af med at ligge toppen af bollen ovenpå. Du kan evt. lige klemme bollerne lidt sammen, så bliver de nemmere at spise.
Skriv et svar