Her er en opskrift på kyllingekarry tilberedt i mikroovn. Opskriften er beregnet til 3 personer.
Ingredienser
1 kylling (800 g)
15 g margarine
2 dl vand
1 tsk salt
1 tsk karry
½ tsk paprika
3 spsk tomatpuré
1 fed presset hvidløg
1 stort hakket løg
1 æble skåret i tern
Fremgangsmåde
Del kyllingen i 8 stykker. Smelt margarinen i et bredt fad 1 minut ved 500 watt. Tilsæt vand, salt, karry, paprika og tomatpuré og rør det sammen. Kom hvidløg, løg og æble i retten. Læg til sidst kyllingestykkerne med de tyndeste dele ind ind mod midten ned i fadet. Læg låg på.
Kog retten 12 minutter ved 500 watt. Rør rundt og kog videre i ca. 8 minutter ved 400 watt. lad fadet stå i 5 minutter og rør i retten inden servering.
Server kyllingekarryen med løse ris og f.eks. bananskiver, agurker, rosiner og chutney.
Skriv et svar