Her er opskriften på en dejlig bønnesalat med krebsehaler og salattern.
Ingredienser
2 æg
2 dl sukkerærter
1 gulerod
1 dåse bønner, røde (kidney), kogte
½ rødløg
60 g salattern (max 10%)
1 dl græsk yoghurt (max 10%)
½ pose babyspinat (35 g)
3 dl krebsehaler
½ citron
Dressing
2 tsk olivenolie
2 tsk vineddike
Fremgangsmåde
Kog æg og sukkerærter. Skræl guleroden, og skær den i lange, tynde strimler. Skyl bønnerne. Skær løget i ringe.
Mos salattern, og bland med yoghurt. Smag til med salt og peber.
Bland bønner, gulerod, sukkerærter og spinat.
Bland olie og eddike sammen, og krydr med salt og peber.
Hæld dressingen over salaten. Anret salaten med osteblandingen, krebsehaler, æg i både, løg i fine ringe og citronbåde.
Skriv et svar