Her er en opskrift på en kyllingesalat med avocado. Opskriften er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
3/4 kop løse ris
375 g kogt kylling
2 grapefrugter
2 gulerødder
2 tsk finthakket løg
1 stor avocado
2 spsk citronsaft
1 spsk vineddike
1 spsk salatolie
Salathoved eller kinakål
Brøndkarse
Dressing:
½ kop mayonniase
1 tsk karry
Fremgangsmåde
Kog risene i 10-12 minutter. Hæld vandet fra og skyld dem i koldt vand. Skær kyllingekødet i terninger. Pil grapefrugterne og del dem i både. Skær gulerødderne i meget tynde strimler. Bland ingredienserne i en skål sammen med løgene og smag det til. Vend det omhyggeligt.
Pil avocadoen, skær den i terninger og dryp med citronsaft. Bland olie og eddike. Bland kyllingeblandingen med avocado og citronsaft. Vend det let.
Rør dressingen sammen.
Serveres på et lag salatblade eller kinakål.
Pynt med brøndkarse.
Skriv et svar