Her er en thailandsk opskrift på nudelsalat med sprødt grønt. Denne salat vil passe perfekt som et orientalsk tilbehør til f.eks. helstegt kylling. Opskriften er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
200 g nudler
1 lille icebergsalat
1 agurk
250 g champignon
1 lille rødløg
1 bundt frisk koriander
50 g cashewnødder
Dressing
1 rød chili
2 spsk friskrevet ingefær
1 spsk sojasauce
Saft af 1 lime
2 1/2 spsk smagsneutral olie
2 tsk rørsukker
Sådan laver du nudelsalat med sprødt grønt
Kog nudlerne som angivet på emballagen. Hæld vandet fra og skyl dem under koldt vand.
Snit icebergsalaten fint. Skær agurken igennem på langs, og skær agurken i skiver. Rens champignon og skær i skiver. Hak løg og koriander fint. Vend nudler med icebergsalat, agurk, champignon, løg og koriander.
Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak den fint.
Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend i salaten. Smag til med peber. Drys salaten med hakkede cashewnødder.
Skriv et svar